Sunday, 23 January, 2022
Home >>> Cydia >>> Emblem Cydia tweak – Push notifikacije za iPad na drugi način
emblem1

Emblem Cydia tweak – Push notifikacije za iPad na drugi način

Na jailbreakcon 2012 konvenciji prošle subote mogli su se čuti priznati developeri iz jailbreak svijeta. pod2g je, između ostalog, objasnio da će izrada jailbreaka za iOS 6 potrajati prilično dugo. Pojedini developeri predstavili su nove tweakove a jedan od najzanimljivijih je sasvim sigurno Emblem od Joshua Tuckera.

Tuckerova specijalnost je dizajn korisničkog sučelja a na Cydiai već ima tweakove kao što su Reveal ili CallBar. Njegov najnoviji uradak, Emblem, mogao bi vrlo lako ući na listu najboljih tweakova svih vremena. Emblem u potpunosti mijenja push notifikacije na iPadu te prikaz banera mijenja iz iPhone stila u stil OS X. Na screenshotovima to izgleda fantastično. Manipulacija ovih banera je jednostavna ali po potrebi se možete poslužiti i tutorialom tweaka za čije je glasovne upute zadužena Siri. Želite li ga ukoliniti dovoljno je da ga “svajpnete” sa zaslona ili da držite prst na njemu. Ukoliko jedna aplikacija izbaci četiri ili više banera onda će se oni spojiti u jedan koji ćete moći svajpati da bi dobili uvid u sve informacije.

Emblem možete na Cydiai nabaviti već sada po cijeni od 1.99$ i kompatibilan je samo sa iPadom. Da bi ste koristili ovaj tweak potreban vam drugi tweak pod imenom MountainCenter koji takođe možete naći na Cydiai. Javite nam kakva su vaša iskustva sa ovim tweakom.

 • maxtax

  Odlično, več ga koristim. Za one koji neznaju mora se prvo skinuti Mountain Centar da bi proradio.
  Nije uz ovu temu, trebam savjet kako da maknem dosadnu ikonicu za ažuriranje softvera na 6.0. Znam da postoji u Cydii, ali nemogu se sjetiti kako se zove.

  • Kile_Omizio

   Hvala za napomenu, maxtax, ubacit ću upozorenje o MountainCenter.
   Što se tiče napasne update značke, u Cydiai nađu noOTA badge i to je to.

   • maxtax

    Hvala, nema više značke

 • Tesanj

  Jednom sam procitao o mogucnosti da se sms ne prikazuje na zaslonu iphona…kako to da nadem