Saturday, 17 April, 2021
Home >>> Cydia >>> Eucnide tweak je zamjena za Control Center sa ugrađenim App Switcherom
Eucnide_main

Eucnide tweak je zamjena za Control Center sa ugrađenim App Switcherom

Količina tweakova koji se nude na Cydia dućani a koji mijenjaju Control Center ili App Switcher je jednostavno zapanjujuća. Čini se kako mnogo developera ima ideju kako bi trebalo izgledati i funkcionirati a, prirodno, neke ideje su bolje od drugih. Novi Eucnide tweak definitivno spada među zanimljivije ideje.

Eucnide-Cydia-tweak

Strogo gledano postoje dva aspekta ovog tweaka. Jedan je dizajnersko osvježe Control Center sučelju koje radi bez problema i dobro se slaže sa tweakovima koji u isti dodaju nove prečice za sistemske funkcije tipa Polus ili FlipControlCenter. Drugi aspekt se ogleda u tome da u ovoj interpretaciji Control Center može poslužiti i kao App Switcher tako što ćete još jednom svajpnuti prstom na gore po već otvorenom Control Center. Sličnost sa ranijim inačicama ultra popularnog Auxo tweaka nije sigurno slučajna ali nije ni bezobrazna. Tapnete li jednom na karticu aplikacije u ovom switcheru ona se, naravno, otvara, a dva dodira zatvaraju aplikaciju. Dodatni svajp po App Switcheru donosi vam kontrole za reprodukciju glazbe.

Eucnide-2

Eucnide se isporučuje sa podugom listom opcija za prilagodbu i kad uzmemo u obzir vizuelni identitet koji uspješno “prodaje” skupa sa funkcijama i stabilnošću, možemo reći da se cijena od 1.99$ ne čini pretjeranom. Preuzeti ga možete sa BigBoss repozitorija. Probajte tweak i javite nam kako vam se dopada.