Friday, 22 October, 2021
Home >>> Cydia >>> Facebook ++ Cydia tweak – Facebook aplikacija na steroidima!
FacebookPlusPlus-main

Facebook ++ Cydia tweak – Facebook aplikacija na steroidima!

Društvene mreže odavno su postale sastavni dio našeg života. Bilo da Facebook koristimo radi ubijanja vremena ili stvarne komunikacije sa prijateljima, svako od nas je poželio dodatne funkcije, naročito ako koristi iOS aplikaciju ove društvene mreže. Novi Facebook ++ tweak poslat će vašu Facebook aplikaciju u teretanu, a učinak će biti jako pozitivan.

Broj poboljšanja i funkcionalnosti koje ovaj tweak dodaje na Facebook aplikaciju je ogroman. Počevši od značajki koje se tiču privatnosti spomenut ćemo ukidanje oznaka za pročitane poruke kao i oznaka za tipkanje poruke. Stealth mode se koristi kada ne želimo da itko vidi naš online status ili lokaciju na kojoj se nalazimo, a tu je čak i opcija koja će spriječiti otvaranje Facebook aplikacije dok se ne unese odgovarajuća lozinka ili se otvaranje potvrdi putem Touch ID senzora.

312

Očekivano, tweak vraća mogućnost slanja i primanja poruka direktno iz aplikacije, bez potrebe za Messenger aplikacijom, a vraća i chat heads opciju. Takođe, otklonjena je restrikcija slanja porukom samo 6 fotki od jednom. Facebook ++ daje i mogućnost uklanjanja pojedinih tabova iz sučelja aplikacije kao što su Photo, Search ili status, kao i mogućnost preuzimanja video sadržaja direktno iz News Feed-a. Za kraj, imat ćete i pristup postavkama koje koriste samo uposlenici Facebook-a (employee settings), gdje se možete zakopati u pregršt tehnički orijentiranih mogućnosti prilagodbe.

211

Najbolje od svega, Facebook ++ je besplatan tweak te ga to čini neizbježnom opcijom za vlasnika svakog jailbreakanog iUređaja, bez obzira koliko vremena provodio na ovoj drušvetnoj mreži. Preuzeti ga možete sa BigBoss repozitorija. Javite nam kako vam se dopada.

 

 

Image credits: RedmondPie

  • user

    isprobao na ios 7 na 5C.. tweak ne radi bez messengera. ako maknem messenger traži kod pisanja poruke da ga instaliram. ugl, tweak je instaliran, dozvoljava podešavanje postavki ali ih ne prihvaća kao takve. dakle, sa ili bez njega sve je isto ko prije.