Monday, 16 May, 2022
Home >>> Cydia >>> FaceHalt Cydia tweak – Ne propustite ni sekund videa koji gledate
facehaltfeat

FaceHalt Cydia tweak – Ne propustite ni sekund videa koji gledate

Iako Android kao platforma većini tableta i telefona koje pokreće nudi slične sposobnosti. Proizvođači koji nude te telefone na tržištu nastoje koliko – toliko izmijeniti UI te svojim uzdanicama poboljšati šanse putem dodavanja novih funkcionalnosti. Tako smo vidjeli da je Galaxy S4 ove godine (među drugim opcijama) dobio Smart Pause – mogućnost zaustavljanje video reprodukcije kad korisnik okrene glavu od zaslona. Ako ste ranije s čežnjom gledali na tu opciju i ako ste je poželjeli imati na svom iPhoneu onda će vas obradovati novi FaceHalt Cydia tweak.

Kako bi postigao ovakvu funkcionalnost na vašem iUređaju, ovaj tweak koristi se prednjom kamerom. U prevodu, ako ona ne može prepoznati vaše lice, video će biti pauziran. FaceHalt bi trebao raditi sa većinom aplikacija koje su sposobne reproducirati video sadržaje. Jedina loša strana je u tome što ovaj tweak zahtijeva nešto jači hardveraj kako bi radio te je kompatibilan samo sa novijim iUređajima: iPhone 4S, iPhone 5, iPod touch 5G, iPad 2,3 i 4.

Cijena od 1.99$ na prvu se može učiniti pretjeranom ali u tom momentu se treba sjetiti svog truda koji developeri ulože u jedan ovakav tweak. Preuzeti je možete već sada sa BigBoss repoa.  Druge zanimljive tweakove pogledajte u nastavku:

 

Featured image credit: modmyi.com