Tuesday, 17 May, 2022
Home >>> Cydia >>> FakeCarrier Cydia Tweak – Promijenite ime mobilnog operatera po želji
FakeCarrier1

FakeCarrier Cydia Tweak – Promijenite ime mobilnog operatera po želji

I danas vam donosimo još jednu recenziju iz našeg serijala “Greatest Hits Of Cydia,” namijenjenog novim jailbreakerima ali i onima koji će to postati.

Mogli ste primijetiti da prilikom recenziranja raznih aplikacija, igara, tweakova, mi iz Omizio teama nastojimo sa vama podijeliti screenshotove sa naših iUređaja koji prikazuju tu aplikaciju u akciji. Oni pažljiviji primijetili su kako umjesto naziva operatera u gornjem lijevom uglu (ili natpisa iPod ili iPad), na našim screenshotovima stoji riječ “Omizio.” Stara je to fora kojim se služi većina Apple blogova a potražite li na Cydiai tweak pod nazivom FakeCarrier, i vi ćete u to polje moći napisati što vam srcu drago.

Za blogove je ovaj tweak praktičan jer nama i ostalim kolegama diljem svijeta daje mogućnost da zaštitimo naše screenshotove od korištenja koje ne odobravamo. Ne treba isključiti ni cool faktor iz jednadžbe. Svako može napisati što želi da bi unio malo originalnosti na zaslon svog iUređaja a ako ste naživcirani nekim potezima vašeg operatera te jedva podnosite da gledate omražena slova na zaslonu, evo vam prilike da to promijenite.

FakeCarrier tweak je kompatibilan sa iOS 5 a jednako važna je činjenica da ga možete nabaviti potpuno besplatno.

Alternativa: Ako pored slova želite da ubacite i grafiku, Zeppelin tweak je odlična alternativa FakeCarrieru.