Sunday, 16 January, 2022
Home >>> Cydia >>> FavoritesTweaks za Cydia dućan – Must Have
cydia tweaks

FavoritesTweaks za Cydia dućan – Must Have

Ako imate jailbreak siguran sam da ste čuli za stotine tweakova koji bi vam mogli pomoći i zasigurno koristite bar dvadesetak. Jeli vam se ikada desilo da između čekanja na nove jailbreake zaboravite imena cool tweakova i poslje ih nikada više ne koristite? Ili pak morate prelistati ponovo po našim tweak stranicama ili gledati tweak videa da bi ih se prisjetili?

Ako je, onda je FavoriteTweaks novi tweak za Cydiau za vas. Kao što smo objavili Saurik je napravio jedan od najveći updata za Cydiu koji sada dozvoljava modificiranje samog Cydia dučana. I developeri su se vać oglasili i počeli praviti tweakove koji čine Cydiau još boljom.

Jutros smo vam već predstavili SwipeForMore koji dozvoljava lakšu instalaciju i deinstalaciju twekova a sada dobivamo Favorite sekciju koja vam dozvoljava da stavite omiljene tweakove ili one kojih bi se željeli sjetiti u budučnosti u omiljenu sekciju, bez obzira ako su instalirani ili ne.

FavoriteTweaks-1024x787

Što je još bolje, developer je već objavio da nova verzija izlazi za par dana te će u sebi imati i opciju backupa svih omiljenih tweakova, tako da i kada napravite novi jailbreak samo trebate instalirati ovaj jedan tweak kako bi došli do liste vaših omiljenih tweakova u budućnosti.

Radi odlično i bez problema i ovo je definitivno jedan od onih twakova koji će postati must have za bilo koga tko koristi jailbreak.