Friday, 22 October, 2021
Home >>> Cydia >>> FBCopyTXT tweak vam dozvoljava kopiranje teksta iz Facebook aplikacije
fbcopytxtbanner

FBCopyTXT tweak vam dozvoljava kopiranje teksta iz Facebook aplikacije

Do sada ste sigurno primjetili kako u Facebook aplikaciji nije moguće kopirati tekst nekog statusa na standardni iOS način koji podrazumijeva da tapnemo ta tekst i zadržimo dodir. U razloge za izostanak ove funkcije ne želimo ulaziti ali ako imate potrebu za kopiranjem nekog teksta iz Facebook statusa, a vaš iUređaj je jailbreakan, pomoći vam može novi FBCopyTXT tweak.

Tweak koji je razvio developer iMokhles po instalaciji radi kao što i očekujemo. Pokrenemo Facebook aplikaciju, vidimo status koji nam se dopada te jednostavno tapnemo na tekst i zadržimo dodir. Nakon toga će se pojaviti iOS 8 meni za dijeljenje, te pored opcija proslijeđivanja teksta na druge aplikacije, na dnu je i opcija Copy. Poslije kopiranja teksta možete ga “zalijepiti” u koju god aplikaciju želite (bilješke, viber, whatsapp, poruke…).

fbcopytxtexample1

FBCopyTXT ima i svoj odjeljak u Settings aplikaciji ali jedina opcija koja se tu nalazi je prekidač pomoću kojeg možemo tweak paliti ili gasiti. Dobra stvar je što radi kako na iOS 7, tako i na iOS 8, a možete ga besplatno preuzeti sa BigBoss repozitorija.

 

 

Image credits: ModMyi