Friday, 22 October, 2021
Home >>> Cydia >>> FileBrowser tweak – Još jedna iFile alternativa
file-browser

FileBrowser tweak – Još jedna iFile alternativa

Ugled koji iFile jailbreak aplikacija uživa među članovima ove zajednice sasvim sigurno neće biti narušen još dugo. Ipak, to ne spriječava konkurenciju da s vremena na vrijeme ponude neku alternativu ovom file manager-u. Najnovija se odaziva na ime FileBrowser, i može se preuzeti potpuno besplatno.

Kao što se to od njega očekuje, FileBrowser nudi pregled kompletnog iOS filesystem-a, te daje mogućnost kopiranja, brisanja, kreiranja, preimenovanja fileova te raspakivanje arhivskih datoteka. Tu prestaju sličnosti sa iFile aplikacijom. S obzirom da je FileBrowser besplatan, njegov autor zaradu traži putem reklama koje se prikazuju na donjem dijelu sučelja. Da to ne bi bilo jedino što vas živcira, povremeno se neka od reklama ubaci preko cijele površine zaslona. Plativa verzija bez reklama, za sada, ne postoji.

File-Browser-Featured-1024x908

Izazivač za starim prvakom kaska i kad su u pitanju opcije. Sučelje djeluje zastarjelo a mogućnosti editovanja .plist i drugih tekst file-ova su očajne. Pojedini korisnici su iskusili i gašenje aplikacije prilikom rada sa fotkama. Ipak, treba imati na umu da je ovdje riječ o besplatnoj alternativi koja može zadovoljiti neke osnovne potrebe. iFile i dalje ostaje neprikosnoven te hardcore korisnicima preporučujemo investiciju od 3,99$ koliko košta licenca za najbolji iOS file manager. Odluka koji ćete koristiti na kraju, kao i uvijek, ostaje na vama.

 

Image credits: iDownloadBlog