Wednesday, 18 May, 2022
Home >>> Cydia >>> Flex 2 tweak – Stvarajte nove tweakove i zakrpe bez programiranja
flex2-feat

Flex 2 tweak – Stvarajte nove tweakove i zakrpe bez programiranja

Nasljednik iznimno popularnog Flex tweaka, Flex 2, konačno je stigao na Cydiau. Izrađen je na novo kako bi podržavao iOS 7 i tonu novih opcija te je spremniji za pomoć više no ikada.

Ukoliko niste upoznati sa Flexom, ovaj tweak pruža vam mogućnost kreiranja vlastitih malih tweakova ili zakrpi za aplikacije i to bez potrebe za prethodnim znanjem u programiranju. Patcheve za pojedine aplikacije možete stvarati sami ili možete skidati patcheve koje su dostupnima učinili drugi korisnici ovog tweaka. Trenutno je dostupno više od 6000 zakrpi koje možete korisiti pojedinačno, ali i u kombinaciji. Namjene su različite. Na primjer, možete natjerati iMessage da prikazuje vrijeme prijema pored svake poruke, instalirati bijelu tipkovnicu u aplikacijama kao što je Tweetbot, promijeniti veličinu Siri prozora i slično. Ako vas zanima kako tweak radi uživo, pogledajte video koji su snimile kolege s iDownloadBloga:

Flex2 se dakle odlikuje krajnje jednostavnim korištenjem i velikim mogućnostima prilagođavanja aplikacija te apsolutno zaslužuje da bude svrstan u “must have” tweakove. Preuzeti ga možete sa BigBoss repoa po cijeni od 3.99$. Kakva su vaša iskustva sa ovim tweakom?