Thursday, 21 October, 2021
Home >>> Cydia >>> Flip Clock for Notification Center – Sat za vaš centar za notifikacije
flipclockwidget

Flip Clock for Notification Center – Sat za vaš centar za notifikacije

Ukoliko ste u potrazi za tweakom koji bi vam pomogao da dodatno obogatite centar za notifikacije na svom iUređaju onda bi današnji tweak mogao zagolicati vašu pažnju. Što kažete na to da u centar za notifikacije dodate widget sa satom? Flip Clock for Notification Center bi se mogao lijepo uklopiti u tu koncepciju.

Sat sa virtualnim brojkama koje se okreću stara je priča na Android telefonima a HTC je svojevremeno (ali i dan danas) bio prepoznatljiv po svojoj inačici. Za Flip Clock for Notification Center moglo bi se reći da je u neku ruku inspiriran njihovim uratkom ali opet ne u prevelikoj mjeri da odmah poziva na to da ga se prozove kopijom.

flipclockwidget3

Po instalaciji imat ćete mogućnost da odaberete format vremena (12 ili 24 sata) a moguće je dodati i prikaz datuma ispod samog sata. Brojač sekundi se može prikazivati i u crvenoj boji a zgodan dodatak je animacija prevrtanja na svakoj sekundi što kvalitetno razbija monotoniju.

Iz Settings aplikacije, pored pomenutih, moguće je izvršiti i dodatna podešavanja animacija i efekata na ovom satu. Dodatni plus za korisnike tweakova kao što su DashboardX i LockInfo je mogućnost da se uz pomoć spomenutih ovaj sat postavi na Home Screen ili Lock Screen. Flip Clock for Notification Center dostupan po cijeni od 0.99$ a preuzeti ga možete sa BigBoss repoa. Kako vam se dopada?