Friday, 20 May, 2022
Home >>> Cydia >>> FolderBoard tweak otvara foldere preko cijelog zaslona
folderboard_feat

FolderBoard tweak otvara foldere preko cijelog zaslona

Je li vam dosadilo što folderi u iOSu 7, kada ih otvorite, izgledaju umanjeni, skučeni. Nekad bi bilo dobro da se oni otvore preko cijelog zaslona. Upravo to je pomislio i autor novog tweaka sa Cydiae – FolderBoard.

FolderBoard se vodi po odličnoj ideji da foldere razvuče na cijelom ekranu. Implementacija te ideje je ono što ovdje smeta. Najveći problem leži u činjenici što tweak ne dira u suštinu foldera, istina, on ih “razvuče” ali i dalje na zaslonu vidite samo (do) 9 aplikacija u isto vrijeme. Ovo može izgledati manje skučeno ali bi bilo lijepo kada bi se prikazivalo i više aplikacija.

FolderBoard-Compare

Postoje i drugi problemčići koji kvare inače dobru ideju. Imena foldera se ne prikazuju nakon otvaranja a i zumiranje pozadine pri otvaranju ne djeluje baš usklađeno. Činjenica je da je tweak zanimljiv, te da ima potencijala. Ukoliko developer poradi na pomenutim problemima FolderBoard će zaslužiti sve pohvale. Do tada, ako ga želite oprobati, možete ga preuzeti besplatno sa ModMyi repozitorija. Kako se vama čini?

 

Image credits: iDownloadBlog