Sunday, 8 December, 2019
Home >>> Cydia >>> ForceGoodFit tweak optimizira stare aplikacije za iPhone 6 i 6 Plus zaslon
ForceGoodFit

ForceGoodFit tweak optimizira stare aplikacije za iPhone 6 i 6 Plus zaslon

Kada se prije dvije godine pojavio iPhone 5, njegovi novopečeni korisnici su imali problem da veliki broj App Store aplikacija nije bilo prilagođeno za njegov veći zaslon. Ryan Petrich se tad dosjetio FullForce tweaka, a danas, dvije godine poslije kada sličan problem imaju korisnici iPhone 6 i 6 Plus modela, situaciju ponovo pokušava spasiti jedan Cydia tweak – ForceGoodFit.

ForceGoodFit2

Mnogi developeri još nisu ažurirali svoje aplikacije za rad na velikim Retina zaslonima iPhone 6 modela. Rezultat toga je da takve aplikacije djeluju zumirano i zamućeno. ForceGoodFit nastoji riješiti taj problem tako što aplikacije tjera da sadržaj prikazuju normalno, ne zumirano, te tako imate ne samo više sadržaja na zaslonu nego pojedini elementi korisničkog sučelja djeluju oštrije i u prirodnoj veličini. Iz odjeljka u Settings aplikaciji određujete na koje će aplikacije ovaj tweak djelovati.

ForceGoodFit3

ForceGoodFit1

Ako ste među sretnicima koji su uspjeli dograbiti svoje iPhone 6 ili iPhone 6 Plus koji ste jailbreakali, ovaj tweak sigurno morate probati jer čak i neka velika imena među aplikacijama, kao Whatsapp, nisu prilagođena za rad na tim uređajima. ForceGoodFit nije idealan te rezultati mogu varirati od aplikacije do aplikacije, ali od uređaja do uređaja. Ipak, s obzirom da je besplatan, možete ga probati te sami ustanoviti koliko je koristan.