Sunday, 23 January, 2022
Home >>> Cydia >>> Forecast Cydia tweak – Vremenska prognoza na Lock Screenu
IMG_0585

Forecast Cydia tweak – Vremenska prognoza na Lock Screenu

Da li vam je dosadio jednostavni prikaz sata i datuma na Lock Screenu? Ako je vaš odgovor potvrdan onda danas za vas imam malo osvježenje sa Cydiae a zove se Forecast.

Ovaj tweak će u taj omaleni prostor na Lock Screenu donijeti više živosti i učiniti ga korisnijim jer omogućuje prikaz vremenske progonoze. Što je još bolje, informacije o vremenskim (ne)prilikama uzima dirketno iz Weather aplikacije na vašem uređaju. Tweak je stabilan i jednostavan za korištenje. Da bi vam se nakon instalacije prikazivala vremenska prognoza za željenu lokaciju, nju ćete morati u Weather aplikaciji pomjeriti na vrh liste (za slučaj da tu gledate prognozu za više od jedne lokacije). Sada će vam se na Lock Screenu sa desne strane prikazivati mali sat a ostatak prostora bit će iskorišten da vam prikazuje kakvo je trenutno vrijeme na zadanoj lokaciji. Svajpanje s desna na lijevo otkrit će vam i sedmičnu prognozu a u donjem desnom uglu čak ćete naći i gumb za „refresh“ prognoze.

Forecast je odličan tweak koji vam može pomoći u ovim varljivim jesenjim danima kada je između sunčanog vremena i kiše samo par minuta razlike a koštat će vas samo 0.99$.

 • gli

  ima i za dz :D

 • Maki

  Sve sto vrijedi, placa se

 • Alex

  ovo je stari tweak imao sam ga jos davno ali je trosio mnogo bat i sam da izbriso

  • Kao is sve vrste widgeta, razlog zasto ih Apple ne stavlja na IOS.

 • AB

  Ko zna zna, ko ne zna dobi dva 2 :D

 • OS1001OS

  Ne mogu zamislit Lock Screen bez vremenske prognoze…osobno koristim htc animated weather, nekako mi ljepše izgleda