Friday, 27 October, 2017
Home >>> Cydia >>> FullSwitch tweak donosi multitasking iskustvo preko cijelog zaslona
fullswitch-feat

FullSwitch tweak donosi multitasking iskustvo preko cijelog zaslona

Čini se kako u posljednje vrijeme na Cydia-i možemo naći sve više i više tweakova koji se dotiču App Switchera. Multitasking iskustvo na iOS-u se ni iz daleka ne može nazvati lošim ali uvijek u obzir možemo uzeti sitne detalje i želje korisnika. Na primjer, ako su vam aplikacijske kartice u App Switcheru male, te bi željeli da se one protežu cijelim zaslonom, pomoći vam može novi FullSwitch tweak.

Kao što je to uobičajena praksa, po njegovoj instalaciji trebate se uputiti u pripadajući odjeljak u Settings aplikaciji kako bi se poigrali dostupnim opcijama među kojima se nalazi indikator za multitasking kao i režim koji štiti privatnost. Pomenuti indikator se sastoji od dvije strelice (lijevo i desno) koje nisu baš čuda naprednog dizajna ali ih je poželjno držati upaljenim jer u suprotnom možete zaboraviti da ste uopšte u App Switcheru. Opcija za Home Screen meni vam omogućava da brzim svajpanjem prema gore na zaslonu čime dobijate pristup kraticama za gašenje svih aplikacija te respring ili reboot uređaja.

FullSwitch-Preferences-892x1024

Dok će nekima ovaj tweak biti odličan drugi će ga smatrati suvišnim jer bi kartice uobičajene veličine bile jasnije i preciznije. Ipak, riječ je o besplatnom uratku koji možete preuzeti sa BigBoss repozitorija, pa svako može za sebe odlučiti da li mu se dopada ili ne.

 

Image credits: iDownloadBlog

  • 123abc

    Da li postoji tweak na cydia koji donosi ios 6 animacije na ios 8 uredjaje?
    Jer su ove animacije prespore