Friday, 22 October, 2021
Home >>> Cydia >>> Fusion Cydia Tweak – Integracija Facebooka u iOS
fusion-main

Fusion Cydia Tweak – Integracija Facebooka u iOS

Kako je Apple integrirao Twitter u iOS 5, mnogi korisnici Facebooka čekaju da se isto dogodi sa Facebookom. Međutim, dok se gospodin Cook i gospodin Zackerberg dogovaraju oko toga, opet nam u pomoć dolaze Cydia developeri.

Danas vam predstavljamo tweak pod imenom Fusion, koji vam omogućava integraciju Facebooka direktno u iOS 5.

Oni koji su koristili Twitter integraciju u iOSu 5, onda će im Fusion biti potpuno poznat. Sada na isti način možete poslati, slike, linkove, videa, te status update izravno na Twitter, Facebook, Foresquare, MySpace i to u isto vrijeme, ako želite bez otvaranja dotične aplikacije.

Fusion tweak vam dozvoljava da postavite Activator akciju, koja će vam dozvoliti da sa određenom gestom otvorite status update prozor kao na slici, te da pošaljete update na jednu ili više socialnih mreža.

Fusion također dozvoljava dijeljenje linkova, videa i slika izravno sa browsera, što naravno još više ubrzava iOS 5 experiance.

To nije sve. Ako imate iPhone 4S, Fusion dolazi sa AssistantExtension pod imenom Furi, koji vam dozvoljava da isto napravite putem Siri glasovnih komandi.

Developer kaže da se Fusion lako može nadograditi za nove  nadolazeće mreže, te da je napravljen API koji dozvoljava kreiranje novih ekstenzija za druge socijalne mreže od strane drugih developera. Što znači da ćemo ubrzo vidjeti ekstenzije za svaku moguću socijalnu mrežu.

Tweak se može naći za $2 na BigBoss repou, po mom mišljenju, vrijedan je svake lipe. Ako ste jedan od onih koji žive na Facebooku, onda je ovo tweak za vas.

Javite nam u komentarima što vi mislite o ovoj integraciji.

 • Hracmilan

  sve je to u redu ali isto mali previse citirate iDB….bilo bi puno bolje kad bi malo vise svoga unijeli u recenzije!

  • Ja mislim da je idb odlican blog i kompanija ali za razliku od Omizio oni pisu o svakom tweaku bez obzira ako je vrijedan pisanja ili ne. Ja pisem o twikovima koje ja osobno testiram i mislim da su vrijedni pomena. Posto se cesto pise o istim novotarijama mislim da je nemoguce napisati nesto da ne zvuci slicno kao svaki Apple blog koji postoji. 

   • Hracmilan

    da se razumimo, ja cijenim to sto radite i mislim da radite dobro…ovo je bila samo mala primjedba oko nekih sitnica, kao npr. šala oko my spacea..tu, i u jos nekim detaljima vidim neke (nepotrebne) slicnosti..

 • Raoo

    u
  zadnje vrijeme malo slabije pratim novosti oko JB i unlocka pa bih
  zamolio nekoga da mi objasni ili da link kako najlaše prijeći na IOS 5
  sa Iphona 3gs 4.21. 06.15bb.

  Hvala

  • marac_

    a da budeš malo detaljniji? koji ios 5? 5.0.1, 5,1? jel uređaj jb?

 • dmilasin

  vratih se sa ios6 na ios 5.1 fale mi tweakovi :)
  nego fusion mi radi jedino imam problem što mi lokaciju stalno pokazuje italiju a ja u Novskoj :(….

  Ima tko možda neki uvid u to..