Saturday, 21 May, 2022
Home >>> Cydia >>> Gestr Cydia tweak – Pokrenite aplikacije crtanjem gesti na zaslonu
gestr_feat

Gestr Cydia tweak – Pokrenite aplikacije crtanjem gesti na zaslonu

Čak i prosječan iPhone korisnik na svom uređaju ima instalirano nekoliko desetina aplikacija. Kada ih pospremimo u razne foldere eksponencijalno se povećavaju šanse da ih, kada nam jednom zatrebaju, nećemo naći tako brzo. OK, tu je pomalo zaboravljeni Spotlight search, ali dobro bi došao i neki cool način pokretanja aplikacija. Na primjer novi Gestr tweak na Cydiai.

Gestr daje mogućnost pokretanja aplikacija na taj način što se određenoj aplikaciji zadaje gesta koja se nacrta na zaslonu. Tweak nema nikakve mogućnosti podešavanja a “priziva” nekom Activator gestom koju sami odaberete. Dodavanje geste za neku aplikaciju je jednostavno. Prvo pokrenemo željenu aplikaciju (npr. Safari) a onda napravimo Activator gestu kako bi dobili Gestr sučelje.

gestr

Ovdje je potrijebno nacrtati oblik/gestu za aplikaciju (npr. slovo “S” za Safari). Slijedeći put kada želite pokrenuti Safari dovoljno je dozvati Gestr i nacrtati slovo S na zaslonu. Isto važi i za bilo koju drugu aplikaciju.

Koliko je Gestr uistinu koristan a koliko je pomodan detalj pomoću kojeg ćete vaditi mast frendovima ostavljam vama da odlučite. Tweak možete preuzeti na BigBoss repou po cijeni od 0.99$.