Tuesday, 17 May, 2022
Home >>> Cydia >>> GridSwitcher tweak daje pregledniji multitasking
GridSwitcher_feat

GridSwitcher tweak daje pregledniji multitasking

Apple je poslušao dugogodišnje vapaje korisnika i u iOSu 7 konačno promijenio izgled App Switchera. Sa karticama aplikacija u Switcheru imamo bolji uvid u to što se dešava u pozadini a novi Cydia tweak – GridSwitcher, može to iskustvo još unaprijediti.

Tweak mijenja redni prikaz otovorenih aplikacija u mrežasti te vam tako efektivno daje pregled čak 4 otvorene aplikacije u Switcheru u isto vrijeme. Ništa od normalne funkcionalnosti nije izgubljeno pa tako aplikacije gasite svajpom na gore, a možete ugasiti i više aplikacija od jednom – tačnije povući prema gore četiri aplikacije sa četiri prsta. Na iPadu je situacija još bolja. Njegov veći zaslon pomoću ovog tweaka prikazuje i do 9 otvorenih aplikacija! Kako to djeluje u pokretu možete pogledati na video uratku poznatog Jeff Benjamina sa iDownload bloga.

Nakon instalacije nije potrebno vršiti nikakva dodatna podešavanja jer tweak odmah kreće sa radom. GridSwitcher čak ni nema svoj odjeljak u Settings aplikaciji. Ako vam se dopada ovakav način multitaskanja, GridSwitcher možete kupiti na BigBoss repou po cijeni od 1,50$. Kako vam se dopada?

 

Story and image credits: iDownloadBlog

  • Wesija

    Tweak se jos uvjek ne moze preuzeti, jer na stranici iDownload lijepo pise da je nadolazeci tweak sto znaci da tek treba da se pojavi… Ne znam zasto to i ne napisete!?