Saturday, 21 May, 2022
Home >>> Cydia >>> GuestMode tweak donosi podršku za više korisnika na iOS
multiple_users-ipad

GuestMode tweak donosi podršku za više korisnika na iOS

Jedna često pominjana značajka koju još nismo dobili u iOSu je podrška za više korisnika. Slično poznajemo na Windows, Linux ili Mac OS X operativnim sistemima, a od nedavno i na Androidu. Dok čekamo da nam više korisničkih profila ponudi sam Apple, u pomoć stiže GuestMode sa Cydiae.

Jednom instaliran na vaš iUređaj ovaj tweak omogućit će vam da odredite koje će aplikacije, a koje ne, biti dostupne “gostima” odnosno drugim ljudima kojima ćete u ruke predati svoj uređaj kako bi surfali, igrali igre i slično. Pored toga postoje i podešavanja koja ograničavaju pojedine funkcije nekih aplikacija a da ne zabranjivaju korištenje same aplikacije. Tako se, npr., za aplikaciju telefona može odrediti da je pri pokretanju gostu dostupan samo brojčanik pa na taj način ne može zabadati nos u vašu listu poziva ili kontakte. Kako bi dobili bolji uvid u mogućnosti GuestMode tweaka, pogledajte odličan video koji su napravili na iPhoneHacks blogu.

Vjerujemo kako će ovaj tweak biti naročito zanimljiv vlasnicima iPada jer se taj uređaj obično dijeli sa ostalim članovima obitelji. GuestMode je dostupan na BigBoss repou po cijeni od 0.99$.

Što mislite, potrebno ili ne?