Sunday, 8 December, 2019
Home >>> Cydia >>> HideMe8 Cydia tweak – Preuzmite kontrolu nad korisničkim sučeljem
hide-ios-8-ui-elements-with-hideme8-jailbreak-tweak

HideMe8 Cydia tweak – Preuzmite kontrolu nad korisničkim sučeljem

HideMe8 je nasljednik popularnog tweaka HideMe7, te svoju zadaću nastavlja na iOS 8. Riječ o jako sposobnom tweaku koji vam daje mogućnost da prilagođavate različite aspekte korisničkog sučelja iOS-a.

hideme8-2

Podešavanja su moguća na različitim dijelovima iOS-a, koji su ovdje, praktičnosti radi, izdvojeni u zasebne odjeljke kao što su SpringBoard, StatusBar, LockScreen i slično. Tako pomoću HideMe8 možete uklanjati točke koje označavaju stranice na SpringBoardu, razne linije razdvajanja, natpise ikona, notifikacijske značke ikona i foldera i još mnogo, mnogo toga.

Zgodan dodatak je i mogućnost igranja sa sučeljem pojedinih iOS aplikacija kao što su kamera, poruke, App Store, glazba, bilješke, a uključene su čak i neke App Store aplikacije kao što je Instagram. Naravno, uvijek postoji mogućnost da će developer ugraditi podršku za još više aplikacija.

hideme8-3

HideMe8 možete kupiti po cijeni od 1,99$ a nudi se na BigBoss repozitoriju. S obzirom na brojne mogućnosti igranja s korisničkim sučeljem koje nudi, slobodno možemo reći da je cijena više no opravdana. Jeste ga već oprobali, kako vam se dopada?