Saturday, 31 October, 2020
Home >>> Cydia >>> HideSensitive tweak skriva osjetljive notifikacije sa zaslona
hidesensitive-feat

HideSensitive tweak skriva osjetljive notifikacije sa zaslona

Brinete li se da bi neko mogao baciti pogled na dolazeću notifikaciju dok je vaš iPhone na stolu? Svi mi putem naših pametnih telefona primamo osobne informacije a neke su ipak osjetljivije od drugih. Novi HideSensitive tweak će vam pomoći da sakrijete sve to od radoznalih očiju.

Tweak radi na taj način što sakriva tekst notifikacije sa Lock Screena, bazirano na riječima koje se nalaze u notifikaciji ili na određenoj aplikaciji. Ako nadolazeća notifikacija u tekstu sadrži riječ koju ste vi okarakterisali kao “osjetljivu”, originalni tekst će biti zamijenjen generičkim “sensitive content hidden.” Iz odjeljka u Settings aplikaciji možete dodavati ključne riječi za sakrivanje teksta notifikacija, odrediti koje aplikacije će biti blokirane za prikaz notifikacija, te paliti ili gasiti tweak po želji.

hidesensitive1

HideSensitive je besplatan tweak, što je i pomalo iznenađujuće ako pogledamo što se sve naplaćivalo na Cydia-i u posljednjih godinu i nešto. Preuzeti ga možete sa BigBoss repozitorija i isprobati sami. Kako vam se dopada?