Wednesday, 18 May, 2022
Home >>> Cydia >>> HTCLock – promijenite vaš lock screen u stilu HTC Sense sučelja
htclock

HTCLock – promijenite vaš lock screen u stilu HTC Sense sučelja

Čini mi se kako u posljednje vrijeme Cydia naprosto pršti od tweakova čiji je zadatak da Lockscreen naših iUređaja učine drugačijim. Ako je i vama dosadio klasični „slide to unlock“ onda bi danas moja preporuka za vas bila HTCLock.

Tweak je inspirisan izgledom lock screena kakav nudi HTC Sense user interface u svojim novijim inačicama. Inače, iz moje tačke gledišta, HTC ima grafički najzanimljivije sučelje kada ga uporedimo sa onim što nude drugi proizvođači Android telefona. Nakon instalacije HTCLock tweaka očekuje vas pravo malo osvježenje. Za one koji nisu upućeni, umjesto klasičnog slidera, HTC Sense koristi tako zvani prsten koji od dna zaslona povlačite prema sredini. Isti princip koristi i ovaj tweak a dodatni bonus su kratice. Dovlačenjem prstena do jedne od njih možete otvoriti aplikaciju kamere, te napisati novu poruku ili email, i, naravno, otključati vaš zaslon.

Na žalost, ne postoji mogućnost dodatne prilagodbe ovog tweaka pa tako nećete moći da mijenjate kratice kojima raspolažete na zaslonu. Možda ne bi bilo loše da developer razmotri ovu opciju za neki budući update. HTCLock možete besplatno naći na BigBoss repozitoriju u Cydiai. Neki korisnici do sada su prijavili bugove kao što je crash SpringBoarda pri otvaranju nekih kratica ali moj testni iPod touch 4G nije imao sličnih problema (za sada). Isprobajte HTCLock i sami pa nam javite što mislite o njemu.

 • Wesija

  Odlicno radi tweak na iPhone 4s,ali se ipak vracam na standardno otkljucavanje :)

 • Danybify

  Na iphone 4 ne radi… Smrzne se lock screen i moraš reboot svaki put… Žalim ali ništa od svega…

 • matija

  meni ne rade kratice

 • jovan Celinac

  extra radi na iphone 4s
  ali ipak standardni lock je bolji

 • ivica

  probajte clockbuilder slozis si lockscreen kako zelis