Wednesday, 18 May, 2022
Home >>> Cydia >>> iFile 2.0 dostupan na iOS 7 – Jailbreak App
ifile-2.0-main

iFile 2.0 dostupan na iOS 7 – Jailbreak App

Introdukcija iFile Jailbreak appa za one koji koriste jailbreak već neko vrijeme nije ni potrebna. Za one koji ne znaju što je iFile, samo ćemo reći da je program za jailbreakane iUređaje koji je najsličniji Finderu na Macu ili Exploreru na Windowsima. App vam dozvoljava da uđete u bilo koji sistemski older u iOS-u, te da mjenjate, dodajete ili brišete fajlove kako god želite.

iFile možete koristiti na razne načine, kao na primjer instalaciju cydia .deb tweakova. Ažuriranje plist fajlova kako bi promjenili rad određenih apliakacija ili tweakova, otvaranje zip fajli, ubacivanje mp3 glazbe ili videa na iPhone, Bluetooh file transfer s drugima koji imaju iFile, skidanje fajli izravno iz Safari browsera putem Safari Download managera, i tako dalje i tako bliže. Primjera je tisuće. Na kraju krajeva ovo je jedan od suštinskih aplikacija za bilo koga tko ima jailbreak. Više primjera korištenja možete vidjeti u raznim tutorijalima u kojima smo koristili iFile u prošlosti.

ifile-2.0

App dolazi i s upozorenjem. S obzirom da vam iFile daje potpuni pristup sistemskim fajlama, budite oprezni ako ne znate što radite. Brisanje ili micanje pogrešnih fajli vam može potpuno zablokirati iUređaj. Što znači da ćete morati uraditi restore ako niste napravli backup da bi ga vratii u život.

Bez obzira, iOS 7 optimizirana inačica je izbačena u promet danas, iFile 2.0. Ne samo da radi s iOS 7 jailbreakom, već je i sam izgled aplikacije promjenjen tako da sada izglead puno bolje te liči na iOS 7. Uz to radi i s A7 uređajima kao iPhone 5s i još radi bez mobile substrate tako da s njim nećete imati problema kao s nekim drugim tweakovima.

Popravite probleme s iOS 7 jailbreak tweakovima putem Mobile Substrate Fix tweaka.

iFile 2.0 se može naći na Cydia Big Boss repou te dolazi sa bespltnim mjesečnim trailom. Javite nam što mislite o novom izgledu i kako radi na vašem uređaju.

 

Image Source. iDownloadBlog.com