Thursday, 22 April, 2021
Home >>> Cydia >>> IGExperiments tweak – Koristite novo Instagram sučelje odmah
instagram-login

IGExperiments tweak – Koristite novo Instagram sučelje odmah

Prošlog tjedna pisali smo o tome kako Instagram priprema novo sučelje za svoje iOS i Android mobilne aplikacije. Prečišćeno i pojednostavljno sučelje sa dosta bijele boje našlo je i dosta fanova. Kada će tačno Instagram ovo učiniti dostupnim ostaje pod upitnikom, ali ako je vaš iPhone jailbreakan možete ga koristiti već sad pomoću novog IGExperiments tweaka, ali i još više.

IGExperiments-White-Instagram-Before

Ovaj tweak vam otkriva mnoštvo inače skrivenih ekperimentalnih opcija koje Instagram testira interno kako bi te funkcije ponudio svojim korisnicima. Po instalaciji potrebno je otići na svoj Instagram profil (ili bilo kojeg drugog korisnika) i tapnuti na novu ikonu koja se pojavila u lijevom gornjem uglu. Ovdje će vas dočekati prilično impozantna lista eksperimentalnih opcija a ako želite koristiti novo sučelje potrebno je da uključite (enable) tri opcije koje se nalaze pri dnu: Whiteout Icon Rebranding, Whiteout Dogfooding i White Camera Dogfooding. Nakon što ih uključite potrebno je da Instagram uklonite iz App Switchera i ponovo ga pokrenete kako bi uživali u novom sučelju.

IGExperiments-White-Instagram-After

Naravno, sa svim opcijama na ovoj listi možete se poigrati po vlastitim željama samo je potrebno imati na umu da je ipak riječ o eksperimentalnim situacijama tako da je moguće da naletite na pokoji bug. Neke od zanimljivijih opcija uključuju prikaz i sakrivanja pojedinih elemenata sučelja, uređenje profila za kompanije ili organizacije, filter neprikladnih riječi u komentarima i slično. IGExperiments je besplatan tweak koji možete preuzeti sa BigBoss repozitorija. Javite nam kako vam se dopada.