Friday, 22 October, 2021
Home >>> Cydia >>> Ignition tweak donosi CarPlay funkcije na vaš iPhone ili iPad
ignition

Ignition tweak donosi CarPlay funkcije na vaš iPhone ili iPad

Pored novih iPhone ili iPad modela, ove godine dosta se pričalo o novom Apple CarPlay sistemu koji treba korištenje iUređaja u autima učiniti sigurnijim i praktičnijim. Najvažnije detalje možete pročitati ovdje i ovdje. Pored toga što će CarPlay sustavi biti ugrađivani u pojedine nove modele automobila, moći će se kupiti i CarPlay multimedijalni uređaji proizvođača kao što su Pioneer ili Alpine.

Sa cijenama od 500$ i više, ti sustavi za naknadnu ugradnju su bezobrazno skupi. Zbog toga je dobro znati da je Adam Bell, jedan od poznatijih jailbreak developera, napravio tweak pod nazivom Ignition, koji od vašeg iPhonea ili iPada može napraviti CarPlay uređaj spreman za korištenje u autu. Bell napominje da je tweak razvijan sa iPadovim većim zaslonom na umu. iPhone uređaji nisu podržani osim iPhonea 6 Plus.

Ignition-CarPlay-1024x576

CarPlay sučelje se pokreće putem ikonice koja se po instalaciji pojavi na Home Screenu, a sve funkcije koje inače koristi ovaj sustav mogu se koristiti i ovdje. Ignition možete besplatno preuzeti sa BigBoss repozitorija te ga isprobati i na svojim uređajima.