Saturday, 23 October, 2021
Home >>> Cydia >>> iMods – alternativa za Cydia store prikazana na novom videu
iMods

iMods – alternativa za Cydia store prikazana na novom videu

Početkom ove godine prvi put smo čuli za iMods, Cydia alternativu koja se nalazi u fazi razvoja i koja zaokupila dosta pažnje u jailbreak zajednici. Sada je tim koji stoji iza ovog projekta objavio još jedan video u kojem možemo vidjeti jasan napredak ove aplikacije.

Na videu možemo pogledati kako izgleda novo sučelje i kako teče proces instalacije tweakova od početka do kraja. Ekipa se potrudila da prikaže mnoštvo funkcija i moramo priznati da se iMods čini kao moderan package instaler krcat brojnim značajkama i jako ugodan oku. Nastavit ćemo pratiti razvoj iMods projekta te vas blagovremeno obavijestiti kad on bude dostupan za preuzimanje.

Saurikov Cydia store de facto drži monopol kada je u pitanju jailbreak scena pa iako su drugi pokušavali ponuditi alternative ni jedna druga se nije činila tako dobro promišljena i funkcionalna kao iMods. Ne škodi ni činjenica da je u projekat uključen i legendarni Comex. Malo zdrave konkurencije nikad ne šteti ali nismo sigurni i da se Saurik slaže sa tim. Kako vam se čini kada ga uporedite sa Cydiaom?