Tuesday, 17 May, 2022
Home >>> Cydia >>> Indulge tweak donosi top listu free i paid tweakova
top-tweaks

Indulge tweak donosi top listu free i paid tweakova

Kao što sam već pisao u prijašnjim člancima o Cydia dućanu, jedan od najvećih problema s Cydiom je otkrivanje novih tweakova i pronalaženje dobrih starih za koje možda nikada niste čuli.

Saurik je posljednjoj inačici Cydiae dodao sekciju koja vam pokazuje tweakove koji postoje za sve App Store aplikacije koje imate instalirane na iUređaju, upravo kako bi korisnici pronašli više korisnih tweakova kojih možda nisu bili ni svijesni.

Developer Steve Rolfe, radi na još jednom takvom tweaku pod imenom Indulge koji nam donosi Top listu tweakova za plačanje i onih koji su potpuno besplatni, kao što možete naći u samom App Storeu za aplikacije. Tweak uzima informacije o broju instalacija tweakova te vam pokazije one koje su instalirane najviše puta na jailbreakanim uređajima odnosno najpopularnije. Što besplatne, što one koje bi trebali platiti.

Induldge-1024x907

Indulge je još uvijek u beta fazi ali ga već možete testirati tako što dodate ovaj repo u Cydiau.

http://apt.steverolfe.com

Alternativno sada možete kliknuti na ovaj link izravno s jailbreakanog iPhonea te instairati i repo i tweak automatski. Još jedna od novih Cydia funkcija.

Kao što rekoh, tweak je u beta fazi testiranja i kao takav za mene ima par problema na koje bih vam volio skrenuti pažnju. Prvo, tweak potpuno zamjenjuje prvu Cydia stranicu s ovom top listom što nije baš najbolja ideja. Naravno sigurni smo da prije nego što izađe ova implementacija će biti drugačija. Drugo, za sada tweak samo pokazuje top 20 najpopularnijih aplikacija a ne stotine kao App Store. Mislim da je i ovo još jedan propust koji će biti ispravljen u glavnoj verziji.

Osim te dvije stvari, mislim da je Indulge odličan ideja i još jedan tweak koji će nam pomoći da nađemo nova poboljšanja iOSu. Što mislite?