Saturday, 21 May, 2022
Home >>> Cydia >>> IntelliScreen X – Kako bi trebao izgledati Lock Screen
Intelliscreen x

IntelliScreen X – Kako bi trebao izgledati Lock Screen

Još jedan tweak koji nadopunjuje centar za obavijesti (eng. Notification Centar). Osim već poznatih dodataka (Dashboard X i LockWee) o kojima smo ranije pisali, InteliScreen X donosi niz novih mogućnosti kada je u pitanju pristupanje pojedinim  sadržajima, opcijama i aplikacijama.

Skupina developera pod imenom intelliborn, ovim tweakom sasvim sigurno nadopunjuje dosta nedostataka koje Appleov tim  developera nije zamijetio. Ili je pak mislio da su te opcije nepotrebne.

Intelliscren x mail

InteliScreen X je paket tweakova koji su spojeni u jedan tweak te koji omogućuje integraciju nekolicine usluga izravno u centar za obavijesti, te lockscreen, uključujući e-mail, Facebook, Twitter, RSS izvore, Messages +, BiteSMS, te puno drugih korisnih stvari.

Intelliscren x top

Na samom vrhu ovog tweaka nalaze se najčešće korištene postavke. Nema potrebe da napuštate aplikaciju u kojoj se nalazite svaki put kada vam je potrebno podešavanje svjetla ili  WiFi-ja. Uključivanje Airplane moda, Bluetootha, biranja konekcije između WiFi  i 3G/4G/Edge, zaključavanje rotacije zaslona, te  Respringanja iUređaja.

Intelliscren x twitter

Drugi dio ovog tweaka donosi integraciju Twittera u, koji je u iOS-u 5 već integriran od strane samog Applea. No IntelliScreenX svojom integracijom čini povezivanje sa twitterom dosta  lakšim! Osim Twittera,  korisnici  Facebooka također imaju mogućnost spajanja, ažuriranja statusa, te provjere najnovijih statusa i postova svojih prijatelja iz samog centra obavijesti (eng. Notification Centar).

Intelliscren x facebook

Messages + i BiteSMS su dva velika dodatka koji omogućuju sastavljanje nove SMS poruke ili odgovaranje na dolaznu poruku, bez napuštanja aplikacije u kojoj se trenutno nalazite.

Osim nadogradnje koju ovaj tweak pravi u centru za obavijesti, dopunjen je  Status Bar, omogućeno je vidjeti ikonicu kad god imate propušten poziv, nepročitanu tekstualnu poruku ili e-mail, te kad se iUređaj nalazi u tihom načinu rada.

IntelliScreenX, omogućuje pregled najnovijih vijesti sa vaših omiljenih web stranica. Integracijom RSS izvora (eng. RSS Feeds) u Vaš centar za obavijesti.

Za sve one koji vole planirati u naprijed. te žele svoje datume uvijek transparentno vidjeti u centru za obavijest. IntelliScreen X omogućuje Vam provjeru kalendara i podsjetnika, 2 mjeseca unaprijed.

Većina ovih poboljšanja i dodataka postoji slično napravljena i od strane drugih developera. No, Intelliborn, kao što sam ranije rekao, spakovao je sve te korisne tweakove u jedan, te ih sasvim prilagodio iOS-u.

Za sve one koji žele isprobati ovaj tweak, ispod se nalaze potrebne informacije, iako je cijena poprilično visoka. Intelliborn nudi trial od 3 dana, pa svi oni koji žele da isprobaju tweak imaju priliku da to urade besplatno.

Tweak: IntelliScreenX

Repo source: http://apt.modmyi.com/

Cijena: $9.99

Developer: Intelliborn

Izvor: Intelliborn

  • car

    hahhahaha pa ne treba ga ni otključavat