Friday, 23 October, 2020
Home >>> Cydia >>> iPhone 6s imat će još pouzdaniji Touch ID senzor?
iPhone-6-space-gray-Touch-ID

iPhone 6s imat će još pouzdaniji Touch ID senzor?

Ming-Chi Kuo, jedan od najpoznatijih i najpouzdanijih analitičara sa jako bliskim vezama u tvrtci Apple, je u novom dokumentu upućenom klijentima tvrtke KGI Securities otkrio prve detalje o narednom iPhone modelu.

Kuo smatra kako će iPhone 6s, ili kako god se on bude zvao, biti lansiran u trećem poslovnom kvartalu ove godine te da će imati unaprijeđeni Touch ID senzor koji će korisnicima nuditi još precizniji i pouzdaniji rad, što u konačnici ima za cilj i povećanu sigurnost Apple Pay transakcija, te se smanjuje mogućnost pogreške pri očitanju otiska prsta. Proizvodnja Touch ID sklopova će u ovoj fiskalnoj godini biti povećana za 12,4%. Senzor će se i dalje ugrađivati u Home gumb, kao i do sada, a ne u panel zaslona kako je to sugerirao novi patent koji je Apple predao nedavno patentnom uredu.

Kuove veze kako u samom Appleu, tako i u Appleovim proizvodnim partnerima širom Azije, omogućile su mu da objavi neke od najtačnijih progonoza. Zadnja u nizu bila je ranije ove godine kada je najavio najveći pad u prodaji iPad uređaja od 2010. godine što se uskoro ispostavilo točnim.

 

Story credits: AppleInsider