Tuesday, 19 October, 2021
Home >>> Cydia >>> iPhone 7 Pro – Šematski prikaz osvanuo u Japanskoj štampi
iphone-7-render-crop

iPhone 7 Pro – Šematski prikaz osvanuo u Japanskoj štampi

Japanski magazin Mac Fan u svom najnovijem izdanju donosi još jedan šematski prikaz iPhone 7 Plus modela koji su prigrabili od svojih izvora. Dizajn vidljiv na njima samo potvrđuje ono što su glasine do sada tvrdile. Vijest je preuzeo i inače pouzdani Mac Otakara blog.

Nacrti još jednom pokazuju da iPhone 7 neće imati 3,5mm priključak za slušalice, kameru sa dvije leće i Smart Connector nazad. Nalikovat će iPhone 6 i iPhone 6s modelima, što smo takođe već čuli. Dimenzije prema nacrtu iznose 158,22mm u širinu, 77,94mm u visinu a debljina iznosi 7,3mm, dakle, dimenzije su istovjetne iPhone 6s Plus modelu.

iPhone-7-Plus-design-schematics-Mac-Fan-image-001

Izostanak 3,5mm priključka za slušalice već je dočekan na nož od strane mnogih korisnika. Iako ovo još nije potvrđeno konkurencija se takođe već sprema da odbaci 3,5mm priključak u korist USB-C priključka koji će prenositi audio kao što će na iPhone modelima činiti Lightning. Tako je intel izjavio da bi prelaz sa analogije na digitalni USB-C audio godio mobilnoj industriji a Kineski proizvođač pametnih telefona LeEco već priprema prvu seriju ovakvih uređaja. Zanimljivo.