Saturday, 21 May, 2022
Home >>> Cydia >>> JellyLock Cydia tweak – Lock Screen u stilu Androida 4.1
Jolly-Lock

JellyLock Cydia tweak – Lock Screen u stilu Androida 4.1

Ukoliko vam se dopada Lock Screen koji koriste Android uređaji na Jelly Bean verziji te mislite da to ne bi bilo loše imati i na svom jailbreakanom iPhoneu, onda imam dobre vijesti za vas. Na Cydiai je od nedavno dostupan JellyLock tweak koji će vam ispuniti tu želju.

Ukoliko ne znate o čemu se radi, u “čisti” Android Jelly Bean kakav koriste Samsung Galaxy Nexus ili LG Nexus 4 implementiran je Lock Screen baziran na krugovima. Zaslon otključavate tako što manji kružić iz centra pomjerate prema rubu većeg kruga na kojem je ikonica lokota a ukoliko ga pomjerite na drugu stranu otvorit ćete aplikaciju kamere bržim putem. Istu funkcionalnost za iPhone nudi ovaj tweak i to uz dodatak još više kratica prema kojim možete kliznuti kružić.

jellylock1

JellyLock se isporučuje sa više nego brojnim mogućnostima prilagodbe. Očekivano, sami možete odabrati tri kratice za aplikacije koje želite pokretati sa Lock Screena a tu su još i teme, ručna promjena boje kruga, paljenje i gašenje tweaka po želji i što sve ne. Kao što to običavam reći, tweak je besplatan te vas ne košta ništa da ga isprobate i testirate do najsitinijih detalja a dostupan je u vidu (prilično stabilne) beta verzije. Sve što morate uraditi je dodati lični repo developera:

 http://cydia.myrepospace.com/maxkatzmann/

Kako dodati Cydia repo?

jellylock2

Što vam se dopada a što bi ste još željeli vidjeti da iskoristi u ovom tweaku? Ukoliko ste zainteresirani da promijenite izgled i/ili funkcionalnost Lock Screena na svom uređaju onda nemojte propustiti ni ove tweakove:

 • eeeexxxxxtrrrraaa…. na mom 3gs radi kao sat :D super stvar.. malo promjene nikome ne skodi :D
  a jos da pitam, nisam u toku, kad je u planu ios 7 ? pošto mi za nekih mjesec dana dolazi 4s nekoristen, i ostat cu bez JB, jel’ ima neki nacin da se on podigne samo na 6.1.2 ?? pls help..

 • Enno

  Fino radi, lepo je za promenu :)
  Sve pohvale Omizio Team-u koji perfektno obavljaju svoj posao.

 • NoName55

  Je li moguće da repo više ne radi? jer piše da ga ne može naći…

 • Zbunjen

  Meni konstantno izbacuje bad url, verification error

 • I meni izbacuje error nemogu pristupiti url

 • Zuka

  I meni izbacuje error

 • ahmo

  kupite Android uređaj pa neće biti errora….