Sunday, 27 September, 2020
Home >>> Cydia >>> Kako iOS 7.1 Lock Screen tipkovnicu koristiti bilo gdje u iOSu?
LockKeyboard

Kako iOS 7.1 Lock Screen tipkovnicu koristiti bilo gdje u iOSu?

Ukoliko ste svoj iUređaj ažurirali na iOS 7.1.x, mogli ste primjetiti da tipkovnica na Lock Screenu izgleda drugačije od one u ostalim dijelovima iOSa. Ova tipkovnica (koju možete vidjeti i na naslovnoj slici) pojavi se samo onda kada trebate unijeti alfanumeričku lozinku za otključavanje uređaja. Ako vam se dopada više od obične, i ako bi ste je željeli korisiti i u ostalim dijelovima iOSa, Hashbang productions ima novi tweak koji će vam upravo to omogućiti – LockKeyboard.

Tweak je dostupan samo na njihovom repozitoriju i, kao što smo naglasili, ima zadaću da standardnu tipkovnicu zamijeni sa onom na iOS 7.1 Lock Screenu. Da bi ga instalirali u Cydiau ćete morati dodati ovaj repo: http://cydia.hbang.ws

Kako dodati Cydia repo?

Iako je još u fazi beta testiranja funkcionira gotovo bez problema, što ne znači da pojedini korisnici neće iskusiti neke manje bugove. LockKeyboard počinje sa radom odmah nakon instalacije a mogućnosti podešavanja su nepostojeće. Nedostatak je u tome što tweak podržava samo iOS 7.1.x te ga ne možete koristiti ako vam je uređaj na starijem firmwareu.

  • gost

    posto siri dolazi na hrv jeli to znači da ću moći diktirati na hrvatskom a Siri će me razumijeti i odgovarati na hrvatskom?

  • Davor

    Nemam numericki deo u pozadini tj. iznad.