Wednesday, 18 May, 2022
Home >>> Cydia >>> Kako koristiti cover muzičkog albuma kao pozadinu na iUređaju?
homeartworkfeat

Kako koristiti cover muzičkog albuma kao pozadinu na iUređaju?

Vječno pitanje svih onih koji jailbreakaju svoje iUređaje je kako svoje mezimce učiniti još unikatnijim, još više neobičnim. Mnoge ideje su do sada pretočene u tweakove a ako ste ikada pomislili kako bi bilo fora da vam tokom glazbene reprodukcije cover albuma koji slušate bude pozadina na Home Screenu onda trebate pogledati novi HomeArtwork tweak.

Po instalaciji je dovoljno da se zaputite u aplikaciju Muzika i tapnete na play. Pozadina na Home Screenu će se momentalno izmijeniti i biti prilagođena coveru numere. Ovaj tweak prilagođava sliku sa covera na taj način da cijeli zaslon bude ispunjen sadržajem umjesto da samo na sredini pokaže kvadratnu cover sličicu.Kada zaustavite ili pauzirate reprodukciju pozadina će se vratiti na ranije odabranu.

homeartwork

Pohvalno je što ovaj tweak radi ne samo sa standardnom iOS Muzika aplikacijom nego i sa drugim streaming servisima kao što je Spotify. HomeArtwork ne nudi nikakve dodatne mogućnosti podešavanja a preuzeti ga možete na BigBoss repou po cijeni od 0.99$. Tweak zahtijeva da vaš uređaj vrti iOS 6. Utisci? Drugi zanimljivi tweakovi u nastavku:

 

featured image credit: idownloadblog.com