Saturday, 7 October, 2017
Home >>> Cydia >>> Kako za vrijeme razgovora pojačati zvuk na iPhoneu i do 200%
volume-amplifier-main

Kako za vrijeme razgovora pojačati zvuk na iPhoneu i do 200%

Sigurno vam se dogodilo, da ste se puno puta našli u bučnoj prostoriji, kao npr. u nekom baru ili na građevini, gdje bi vam dobro došlo da možete pojačati iPhone i više nego što je to tvornički predviđeno.

Ukoliko ste jedan od tih, ili ako vam čak sluh nije najbolji, onda će vam novi tweak Volume Amplifier dobro poslužiti.

Radi se o Cydia tweaku, koji putem nekih specijalnih trikova pojačava ton prilikom razgovora čak do 200%. Osobno sam ga testirao i mogu vam reći da developer ovog tweaka ni malo ne pretjeruje.

Što više, zvuk je tako jak da zna doći i do potpune distorzije glasa. Nisam ni sam siguran, koliko ovo šteti ili ne šteti samom zvučniku iPhonea, te vam iz tog razloga ne bih preporučio da ga pojačavate do maksimuma, ali smatram da je 150% sasvim dovoljno.

volume-amplifier

Pojačavanje tona prilikom razgovora radi odlično, međutim, po mom mišljenju tweak ima par problema, a moglo bi ih biti i puno više. Radi samo sa iPhoneom 5, koji je ionako najglasniji iPhone do sada; radi samo za vrijeme telefonske konverzacije, što znači da ga ne možete koristiti da pojačate iPod ili YouTube,  te uz to još košta 1.99$.

Kontaktirao sam developera, da ga pitam ima li planova, da proširi funkcionalnost ovog tweaka na druge aplikacije, te na druge iUređaje, ali mi se još nije javio. U svakom slučaju ovo je jedan od onih tweakova koji ćemo pratiti neko vrijeme.

Ukoliko je pojačavanje tona prilikom razgovora na iPhoneu 5, nešto što vam treba, Volume amplifier možete naći na Big Boss Repou, za koji vam naravno treba jailbreak. Upute za jailbreak možete pronaći ovdje.

Što Vi mislite o ovom twaeku, jeste li čuli za neki bolji, koji može napraviti isto ili više od ovoga?

  • tanky

    bio jr free,sad je 1,99$