Wednesday, 18 May, 2022
Home >>> Cydia >>> Kalup za izradu iPhonea 6 potvrđuje veći zaslon uređaja?
iPhone-6-Mold-feat

Kalup za izradu iPhonea 6 potvrđuje veći zaslon uređaja?

Sa svakom novom glasinom koja nam otkriva dijelove nadolazećeg iPhonea 6 postaje jasno kako će taj uređaj imat veći zaslon koji će mjeriti 4,7″. I dok se šuška da kako drugi model koji se očekuje, phablet sa zaslonom od 5,5″, prolazi kroz određene probleme u razvoju, tako manji model zauzima više medijskog prostora.

Moule-iPhone-6

Francuski blog Nowherelse, inače priznat kao izvor legitimnih i pouzdanih informacija, sada je došao do fotki navodnog kalupa koji se koristi u proizvodnji iPhonea 6. Kalup prikazan na slikama otkriva detalj zaobljene pozadine što bi značilo da će budući iPhone više oslanjati dizajn iPada Air i mini. Dio nije još dovršen ali iPhone 4S uslikan odmah do njega ipak odaje dojam da je riječ o nečemu što je još veće od iPhonea 5s. Na drugoj slici je, ilustracije radi, uvećan prednji dio iPhonea 5s kako bi se dobio bolji utisak o povećanim dimenzijama.

iPhone-6-Dimensions

iPhone sa zaslonom od 4,7″ pozdravili bi mnogi sadašnji korisnici iPhonea a ja se, sasvim sigurno, pridružujem tim željama. Da li je riječ o pravom kalupu za iPhone 6 ili ne, polako postaje kristalno jasno da se Apple više ne može oglušivati na trend uvećanih zaslona na pametnim telefonima.

  • trachparty

    ovo je kalup kineskih plastičara za proizvodnju jeftinih futrola od plastike i nema nikakve veze sa iphoneom. biljezim se s stovanjem.