Friday, 20 October, 2017
Home >>> Cydia >>> Kamera Cydia tweak – Palite kameru iz centra za notifikacije
iphonecamera

Kamera Cydia tweak – Palite kameru iz centra za notifikacije

Svaki fotograf koji je dobro ispekao zanat reći će vam da je za snimanje bilo koje fotke svaki trenutak značajan. Ja i nisam neki talenat za fotkanje, što vam mnogi mogu potvrditi, ali u pitanju je samo logika. Izvodi li vaša mačka neku vragoliju poželjet ćete što brže pokrenuti kameru na svom iPhoneu kako bi to podijelili sa ostatkom intermreža. Kamera je tweak koji bi vam tu mogao pomoći.

Zanimljivo, ali tweak se uistinu zove (i piše tako) a ono što on može učiniti za vas je da u centar za notifikacije stavi kratice za pokretanje ne samo stražnje nego i prednje kamere! Ne zaboravite da posjetiti postavke kako bi odredili poziciju ovim dvjema skraćenicama. Da bi to napravili morate pokrenuti Settings aplikaciju te na odjeljak Notifications i tapnuti na Edit gumb. Tapnite na Kamera tweak, držite ga i prevucite na bilo koje mjesto na listi (ako ga stavite na prvo mjesto na listi dvije skraćenice će biti na vrhu centra za notifikacije i sl.).

kamera

Da, i prošle godine imali smo tweakova koji dozvoljavaju fotografisanje iz centra za notifikacije ali sada, na žalost, nisu kompatibilni sa iOS 6. Srećom, Kamera je tu da ponudi ovu funkcionalnost svima koji je smatraju neophodnom, a k tome je ovdje riječ o besplatnom tweaku. Na žalost, Kamera tweak nije kompatibilan sa iPadom. Imate li potrebe za ovakvim nečim ili vam je dovoljan “camera grabber” na Lock Screenu?

 • Help

  Ne mogu ga nac na cydia :(

  • Kile_Omizio

   Modmyi repo, morao bi biti tamo.

 • ad

  ja sam ga skinuo,imam ncsettings,i nemogu da ubacim..

  • Help

   Dje si ga naso

 • prvo je bio gratis,sada trazi 0,99$
  i to bi bilo u redu?