Tuesday, 27 October, 2020
Home >>> Cydia >>> Keyboard Accio tweak – Lakše odaberite željenu iOS tipkovnicu
keyboard-accio-tweak-cydia

Keyboard Accio tweak – Lakše odaberite željenu iOS tipkovnicu

Uvođenje alternativnih tipkovnica na iOS 8 i time na App Store bio je korak koji su pozdravili sve redom. Ako i sami na svom iUređaju koristite više tipkovnica onda ste sigurno i pomislili da bi trebao postojati bolji način da odaberete onu koju želite umjesto da tapkanjem na ikonicu globusa u samoj tipkovnici rotirate one koje su u ponudi. U tom slučaju vam može pomoći novi Keyboard Accio tweak.

Po instalaciji ovog tweaka tapom na globus će se mijenjati samo prve dvije tipkovnice koje ste konfigurirali u postavkama. Ukoliko želite izabrati neku drugu potrebno je da zadržite dodir na ikoni globusa po čemu će vam se izlistati sve ponuđene tipkovnice što je drastično bolje i intuitivnije od standardnog načina.

Keyboard-Accio-1024x783

Da se podsjetimo, tipkovnice možete konfigurirati na Settings – General – Keyboard – Keyboards, ne zaboravite na prva dva mjesta staviti one tipkovnice koje najčešće koristite. Keyboard Accio je besplatan tweak koji možete preuzeti sa BigBoss repozitorija. javite nam kako vam se dopada.