Thursday, 1 October, 2020
Home >>> Cydia >>> KeyShortcut tweak – Lakši način za uređivanje teksta
keyshortcutpro-feat

KeyShortcut tweak – Lakši način za uređivanje teksta

Editovanje nekog tekstualnog unosa, bila to poruka ili nešto drugo, zna biti naporno na uređajima sa zaslonima osjetljivim na dodir bez pomoći miša i tipkovnice. Novi tweak KeyShortcut ovaj proces može olakšati svim korisnicima iUređaja.

Nakon unosa nekog teksta, te klasičnog obilježavanja na koje smo navikli u iOSu, možete držati C gumbić na virtuelnoj tipkovnici kako bi se tekst kopirao a zatim držati tipkicu V kako bi napravili paste obilježenog teksta. Takođe, držanjem tipke A možete označiti cijeli tekst. Gotovo istovjetno rješenju koje poznajemo sa računala.

Ova funkcionalnost je dostupna u besplatnoj inačici tweaka. KeyShortcut Pro, nadogradnja koja košta 0,99$, donosi više funkcionalnosti. Sa ovom nadogradnjom tipke virtuelne tipkovnice možete konfigurisati da pored gore pomenutih funkcija imaju i zadaće: undo, redo, označi posljednju riječ, prebaci se na kraj teksta, prebaci se na početak teksta i slično.

keyshortcutproprefs

Pored toga moguće je i sačuvati do 11 kratica sa već pripremljenim tekstom. Npr. pod broj 1 sačuvate unos: “Omar voli pink majice.”; držanjem tipke 1 će se taj tekst unijeti bez tipkanja.

KeyShortcut Pro je nadogradnja sasvim sigurno vrijedna 0,99$ a tu je i free verzija koju bez razmišljanja možete odmah preuzeti sa BigBoss repoa.

 

Image credits: ModMyi