Thursday, 21 October, 2021
Home >>> Cydia >>> KillBackground Cydia tweak – Još jedan način da ugasite sve aplikacije od jednom
killbackground

KillBackground Cydia tweak – Još jedan način da ugasite sve aplikacije od jednom

U prošlosti smo vam nekoliko puta predstavljali Cydia tweakove koji adresiraju jedan od Appleovih (po meni i mnogima) najvećih propusta u iOSu, nemogućnost gašenja svih aplikacija iz App Switchera od jednom. Čuli ste za RemoveBG i WeeKillBackground, ali možda ste propustili tweak pod nazivom KillBackground.

killbackground2

Ovaj tweak obavlja istu zadaću kao gore dva spomenuta ali dobro je imati još alternativa zar ne? Rješenje koje ovaj tweak donosi je crvena ikonica sa stiliziranom mrtvačkom glavom koja se integrira u switcher i koja, kada je tapnete, gasi sve pokrenute aplikacije. Dakle, po instalaciji nećete vidjeti nikakvu novu ikonu na Springboardu već ćete se morati zaputiti u Settings aplikaciju i tamo obaviti potrebna podešenja.

killbackground1

Prvo što trebate učiniti je da zbog vlastite udobnosti uključite opciju koja će vam omogućiti da spomenuta crvena ikona uvijek bude vidljiva u switcheru. Pored toga, možete prilagođavati i druge aspekte a možda i najzanimljiviji je filter pomoću kojeg možete odabrati koje će aplikacije biti izuzete od gašenja. To je jako praktično ukoliko često koristite Viber, Whatsapp, Tango i slične aplikacije za besplatnu komunikaciju.

KillBackground je besplatan tweak koji je od nedavno dobio i podršku za rad iOS 6 sustavu tako da vas ništa ne sprječava da ga isprobate i date mu svoju ocjenu.

 • Matej

  jel se možde dobiti link od wallpaper jer predobro izgleda. Hvala

 • BoroZvijer

  Ovaj tweak je jedan od razloga zasto radim jailbreak drugi je buzzer a bez ostalih tweakova bi se naucio zivit:)

 • Swabo

  Probaj BatteryDoctorPro(free) sa cydia ,vjeruj mi da ceš izbrisati i sbsettings i auxo i odma zaboraviti na njih:))

 • Swabo

  I da BatteryDoctorPro ima opciju Killbackground isto ,uglavnom kad je ispribas izbrisat ces dosta gluposti sa cydia :))

 • ivek99

  ovaj tweak je predobar zaista nisam znao da takvo sta postoji samo me zanima kaj kill music radi jer meni na iphonu kill music kad ukljucim nis se ne dogada?