Wednesday, 30 September, 2020
Home >>> Cydia >>> Koristite iOS 9 Photo Scrubber i na starijim uređajima uz pomoć ovog tweaka
photoscrubber-feat

Koristite iOS 9 Photo Scrubber i na starijim uređajima uz pomoć ovog tweaka

Jedna od opcija kojom nam Apple želi olakšati korištenje iOS 9 operativnog sustava je i Photo Scrubber. Pomoću ove značajke više ne moramo u Foto aplikaciji svajpati prstom na svakoj fotografiji kako bi pregledali dalje nego je umetnut novi elemenat u sučelje koji nam omogućava da kroz fotke brže prolazimo tako što ćemo zadržati dodir na nekoj fotki i bez podizanja prsta vući u desno ili lijevo. Dakle, riječ je o puno praktičnijem načinu pregleda.

Na žalost, ova opcija dostupna je samo za novije uređaje sa snažnijim specifikacijama i većim zaslonima te je ne mogu koristiti vlasnici starijih uređaja: iPhone 4s, iPod touch 5, iPad 2 i 3 te iPad mini. Ako koristite neki od nabrojanih uređaja, i ako ste ga jailbreakali, ovu opciju možete dobiti putem novog PhotoScrubber tweaka.

Riječ je o besplatnom tweaku koji možete preuzeti sa BigBoss repozitorija i koji ne dolazi sa dodatnim opcijama prilagodbe već jednostavno ubacuje ovo sučelje i u vaš uređaj. Probajte ga i sami pa nam javite kako vam se dopada.