Monday, 30 October, 2017
Home >>> Cydia >>> Koristite Whatsapp audio pozive na svom jailbreakanom iPhoneu već sada!
WhatsApp-Calling-main

Koristite Whatsapp audio pozive na svom jailbreakanom iPhoneu već sada!

Whatsapp, jedan od najvećih igrača u kategoriji IM klijenata prošle godine je najavio uvođenje mogućnosti obavljanja besplatnih audio poziva za svoje korisnike. I dok korisnici Android platforme tu opciju mogu (uz par trikova) koristiti već sada, na iOS-u je situacija nešto komplikovanija. Ipak, ukoliko je vaš iPhone jailbreakan, rješenje postoji.

 1. Na Cydia-u dodajte repo http://cydia.angelxwind.net te instalirajte AppSync Unified Beta tweak i napravite reboot uređaja.
 2. Nakon reboot-a pokrenite Safari i zaputite se na ovu adresu: https://dev2.whatsapp.net/ios/WhatsApp/ i tapnite na Install WhatsApp Beta link na vrhu što će vam instalirati beta inačicu Whatsapp aplikacije.
  Photo-Nov-15-2-47-35-AM
 3. Zamolite nekog od prijatelja na Android ili iOS platformi koji već koristi WhatsApp audio pozive da uputi poziv vama. Nakon toga će opcija biti dostupna i vama.

S obzirom da desetine tisuća naprednih korisnika diljem svijeta već koristi WhatsApp audio pozive, naći pravu žrtvu da vam uputi poziv ne bi trebalo biti teško. Ipak, pazite se da svoj broj telefona ne ostavljate javno u komentar sekcijama raznih blogova i na forumima. Sretno!

 

Image and story credits: RedmondPie

 • Aki

  Evo kome treba mogu ga zovnut da mu se omoguce pozivi

  • Zoricus

   0038598231415 nazovi

   • Filip

    Molim te 0919856452

    • Baza

     Moze poziv na 00385958100441

     Hvala

     • Aleksa

      Moze poziv molim vas
      00381649201385

     • Daniel

      i jel te nazvo?