Saturday, 21 May, 2022
Home >>> Cydia >>> LabelAbove – izopačite nazive vaših ikona
labelabove4

LabelAbove – izopačite nazive vaših ikona

U krugovima koji nisu najbolje upućeni termin jailbreak je sinonim za piratizaciju App Store aplikacija i igara. OK, taj aspekt se ne može poreći ali to nije okosnica cijele priče. Cydia je puna praktičnih tweakova kojih bi se njihovi korisnici teško odrekli, a tu su i mali tweakovi koji ne rade ništa drugo osim toga da vaš iUređaj čine drugačijim. Upravo takav tweak je LabelAbove.

Ako ste ikada poželjeli da natpis ispod ikona pomjerite tako da se on nalazi iznad istih onda je ovo najbolje rješenje za vas. LabelAbove će same ikonice pomjeriti prema dolje te tako napraviti mjesta za premještaj naziva na gornju stranu. To vrijedi za sve ikone na Springboardu kao i aplikacije koje vidite u App Switcheru. Nedostatak je u tome što ovaj tweak ne donosi nikakvu mogućnost prilagodbe u okviru Settings aplikacije te ako poželite vratiti se na staro morat će te ga deinstalirati iz Cydiae.

Da, ovaj tweak nekima će se učiniti nepotrebnim ali po meni on samo ukazuje na originalni duh jailbreakanja, čini nešto što se protivi Appleovoj politici (samo zato što to može) i čini da se vaš uređaj izdvaja od većine drugih.

  • Borna Hacker

    Meni se tekom običnog updatea na ios 5.1.1 na iPhoneu 3gs javlja error 21 kako da to porpravim iphone je jailbreakan na ios 5.0.1? pomoć molim!