Wednesday, 18 May, 2022
Home >>> Cydia >>> Lansirana jedana od najvećih Cydia poboljšanja u zadnjih par godina
Cydia-1.1.19-Eclipse main

Lansirana jedana od najvećih Cydia poboljšanja u zadnjih par godina

Cydia je upravo ažuriranu na novu inačicu v1.1.19 koja donosi jedan od najvećih vizualnih poboljšanja za Cydia dućan. Naime nova verzija radi kao mobile umjesto root aplikacije. Što to znaći? Znaći da će određeni tweakova sada moći modificirati Cydia radnju uključujući i sučelje, kao što modificiraju ostatak operativnog sustava.

Na primjer ako ne volite izgled Cydia dućana sada ćete ga moći promjeniti putem tema koje možete naći na samoj Cydiai. Tweakovi kao naprimjer Eclipse koji dozvoljava takozvani crni noćni mode koji vam dozvoljava lakše čitanje u mraku će sada moći zatamniti i Cydiau. Siguran sam da će developeri tweakova uskoro naći milijun drugih naćina da modificiraju Cydiau kako bi bila još bolja.

Cydia-Eclipse-2-1024x907

Nakon glasina o rootles sigurnosnim mjerama koje će biti izbačene s iOS 9 te onemogućiti čitanje aplikacija iz root direktorija, očigledno je da je developer Saurik odlučio da promjeni Cydiu kako bi i dalje radila s novim iOS 9 jailbrecima.

Ako ste već jailbreakali uređaj update će te dobiti putem same Cydiae, ako niste TaiG jailbreak je ažuriran s novim Cydiom tako da će te je dobiti automatski kad napravite jailbreak.

 

 

Source: iDownloadBlog.com