Friday, 22 October, 2021
Home >>> Cydia >>> LinkCollector tweak skuplja linkove za kasniji pregled
LinkCollector-1024x951

LinkCollector tweak skuplja linkove za kasniji pregled

Sve više ljudi web sadržaje čita na svojim pametnim telefonima i tabletima ostavljajući računala po strani. Linkovi u tekstu redovno mogu voditi na zanimljiv sadržaj ili dodatno objašnjenje ali nekad jednostavno ne želimo odmah čitati sadržaj sa linka dok ne dovršimo originalni. Novi tweak LinkColletor će za vas skupiti više linkova da ih možete poslije otvoriti od jednom.

LinkCollector-2-967x1024

Po instalaciji ovog tweaka svaki put kada pokušate otvoriti neki link za Safari preglednik dobit će te banner notifikaciju koja će vas obavijestiti da je link prikupljen. Dodirnete li banner link će se otvoriti odmah, a u suprotnom će vas link čekati poslije. Ovo je odlično kada čitate post bogat linkovima ili ako nađete puno zanimljivosti na Facebooku ili Twitteru. Kada otvorite Safari vidjet ćete plavi indikator na vrhu koji vam govori da imate linkove za pregledanje a kada ga tapnete svi linkovi će se otvoriti u zasebnim tabovima. Postoji i zgodna Status Bar ikona sa brojačem prikupljenih linkova.

LinkCollector-prefs-1024x967

LinkCollector tweak radi sa svim aplikacijama i djeluje kao nešto što stvarno može imati upotrebnu vrijednost i ući u navike korištenja uređaja. Možete ga nabaviti na BigBoss repozitoriju po cijeni od 1.49$. Kao alternativu možemo navesti popularni Pocket servis koji je besplatan i koji omogućava pohranu web sadržaja za kasnije čitanje.

  • dzafer

    TaiG Jailbreak released for iOS 8.4