Thursday, 22 August, 2019
Home >>> Cydia >>> LivelyIcons Cydia tweak – animacije za vaše ikone
icon

LivelyIcons Cydia tweak – animacije za vaše ikone

Konačno ste se odvažili da jailbreakate svoj iUređaj i sada ste u potrazi za nekim osvježenjem za Home Screen? Nikakav problem! Danas vam predstavljamo odličan tweak po imenu LivelyIcons, kojeg je potpisao Filippo Bigarella, inače autor nekih legendarnih tweakova kao što je Springtomize 2.

LivelyIcons ima zadaću da animira ikone aplikacija na vašem Home Screenu svaki put kada tapnete na neku od njih kako bi pokrenuli aplikaciju. U odjeljku za podešenja smještenom u Settings aplikaciji možete po želji paliti i gasiti ovaj tweak, odrediti brzinu animacije i, naravno, odabrati animaciju koja vam najviše odgovara.

livelyicons3

Animacija za ikone ima više od deset a neke od najzanimljivijih su: rotiranje ikone lijevo ili desno, zumiranje ikone, poskakivanje, protresanje i druge. Nakon što ste odabrali animaciju nema potrebe da vršite respring uređaja. Jedini uslova da bi mogli koristiti ovaj tweak je taj da morate imati instaliran iOS 6.x.x na svome uređaju.

livelyicons2

Nema sumnje da će ovaj tweak razbiti monotoniju na vašem uređaju ali on ima još jedan spomena vrijedan aspekat. Njegova cijena iznosi 1.99$ a Bigarella je obećao donirati 1$ od svakog prodanog primjerka dvjema organizacijama koje se bave istraživanjem raka kod djece. Njegovu ideju ne možemo propustiti da pohvalimo u svakom pogledu! U isto vrijeme si pribavljate zanimljiv tweak te donirate u dobre svrhe. Više o cijelom projektu možete pročitati ovdje.

 

Još tweakova koji animiraju ikone:

Motion

IconBounce

 • Mirza

  Gotovo paralelno s izlaskom novog jailbreak alata (evasi0n), Apple je prilagodio upozorenje za korisnike da to ne čine. Kako piše cnet, čini se da su u Cupertinu zabrinuti za neke od opasnosti koje vrebaju korisnike ovog jailbreak alata.Kako ih je zamislio i kreirao Apple, iOS i iPhone, iPad te iPod touch su dizajnirani tako da rade pouzdano. Neovlaštene izmjene sustava iOS (jailbreak) može uzrokovati brojne probleme na navedenim uređajima. Primjeri problema koji mogu nastupiti ovim izmjenama iOS sustava uključuju i sljedeće:Nestabilnost: Učestala i neočekivana rušenja uređaja, rušenja i smrzavanja integriranih aplikacija kao i onih od treće strane, uz gubitak podataka.Skraćeno trajanje baterije, Nepouzdana podatkovna veza i veza općenito,Poremećaj u radu servisa: Integrirani servisi/aplikacije poput Visual Voicemail, vremenske prognoze i dionica mogu prestati raditi na uređaju.Nemogućnost nadograđivanja softvera: Neke od neovlaštenih izmjena sustava mogu napraviti štetu na iOS platformi koja se više ne može popraviti.Važno je imati na umu da bilo kakvo neovlašteno mijenjanje sustava predstavlja kršenje krajnje korisničkog ugovora i zbog toga Apple može odbiti servisiranje takvih iOS uređaja…..

  • josko

   i moj brat Robert takodjer

  • Kile_Omizio

   Dakle, ti si protiv jailbreaka pa si kopirao dio teksta od kolege Denisa kako bi izrazio svoje mišljenje? Naravno, niko te ne tjera da jailbreakaš svoj uređaj. Siguran sam kako si upoznat sa činjenicom da to nije ništa novo. Jailbreak može izazvati probleme, naravno, ali ih većinu možeš izbjeći razumnim korištenjem.

  • MIrza ostavio si ovaj koment na 10 postova.Molim te nemoj to raditi posto je spam. U pravu su, Jailbreak zna biti nestabilan ako neznas sto radis kao korisnik. Zato i pisemo ovoliko postova o tome. To je odluka svakog korisnika. Naravno na Applu je da zastrasi korisnike kako nebi koristili jb.

 • H0ky

  Mirza šta balkezgaš bezveze. I da ga nosim na servis prije servisa napravim restore, baš će oni znat da sam ja imao jailbreak. Moš mislit!

 • Tek kada napravis jailbreak prodises punim plucima,kao da te neko pustio iz zatvora i napokon dobijes telefon koji vrijedi svake kune koju si dao za njega…:)

 • josko

  Ljudi omg, slusajte Mirzu haha, jailbreak (bijeg iz zatvora), navuci cete si policiju doma, trazit ce vas diljem zemlje dok vas ne nadju i onda ce vas strpati nazad u zatvor i oduzet ce vam iphone lol

 • Sone

  Ima ki neka zamena za Gridlock>