Saturday, 11 November, 2017
Home >>> Cydia >>> Lockscreen Toggles Cydia tweak – Sistemske funkcije na vašem Lock Screenu!
lockscreentoggles3

Lockscreen Toggles Cydia tweak – Sistemske funkcije na vašem Lock Screenu!

Vjerujem da ni sam Saurik ne zna koliki broj tweakova na Cydiai nam dopušta da neke stvari sa našim uređajima obavimo brže. Koliko smo navikli na razne komoditete a koliko nam naši životi malo slobodnog vremena ostavljaju? To pitanje ostavit ćemo za filozofiranje uz peto pivo (ili nešto jače) a ovdje ćemo odgovoriti onima koji su poželjeli kratice do osnovnih sistemskih opcija imati na Lock Screenu – tweak za takvo što postoji i odaziva se na naziv koji ostavlja malo dvojbe, Lockscreen toggles.

lockscreentoggles1

Slično kao SBSettings ili NCSettings i ovaj tweak vam omogućava kratice za sistemske funkcije poput paljenja/gašenja za WiFi, GPS i slično, samo što ih stavlja na vaš Lock Screen. Pristupiti im možete tako što sa desna prema lijevo svajpnete po satu. Tu vas čeka pet kratica za Bluetooth, WiFi, Do Not Disturb i druge a ako svajpnete prema dole pojavit će vam se i druge moguće kratice koje možete “odvući” prema vrhu kako bi se prikazale među spomenutih pet. Sve moguće kratice možete pogledati na screenshotu ispod a vjerujemo kako će ih kroz buduće nadogradnje biti još više.

lockscreentoggles2

Lockscreen toggles kompatibilan je sa dosta tweakova a, na žalost, LockInfo se ne nalazi na toj listi. Kako bi ga instalirali vaš iUređaj mora pokretati iOS 6 a vi morate biti spremni da izdvojite 0.99$. Pronaći ga možete već sada na BigBoss repou. Što kažete, treba li vam ovaj tweak ili vam je SBSettings dovoljan jer ga možete pokrenuti sa Lock Screena? Dok smo već tu, i ovi tweakovi ustremljeni su na Lock Screen:

 

  • ivan141999

    samo m recite na vasem status baru kako ste stavili datum lijevo i umjesto baterije munju jer izgleda predobro :)

  • WagDog

    Velox tweak rules!