Friday, 20 May, 2022
Home >>> Cydia >>> Macio tweak donosi komande tipkovnicom u iOS
macio-feat

Macio tweak donosi komande tipkovnicom u iOS

Kratice komandi koje tipkovnicama unosimo u naša računala uvelike pomažu ubrzanju i olakšavanju rada svaki dan. Ako ste ikada pomislili kako bi vam ta funkcionalnost dobro došla i na iOSu onda će vas novi tweak pod nazivom Macio obradovati.

Developer Shrey S. Kumar svoj tweak veže za Activator i daje vam mogućnost da vršite određene Activator komande samo držeći prst na nekoj tipki virtualne iOS tipkovnice. Što će koja tipka raditi se, naravno, podešava iz odjeljka u Settings aplikaciji. Za svaku od ovih akcija ćete morati odabrati tipku, aktivnost, kao i opis aktivnost te nakon toga izvršiti respring uređaja, npr. držanjem tipke “c” se pokreće Control Center ili tipkom “n” notification center.

macioprefs

 

Naročito jednostavno je koristiti ove kratice sa Home Screena kada možete brzo pozvati Spotlight pretragu i unijeti komandu kada vam se pojavi tipkovnica. Mogućnosti su jako, jako izdašne. Macio tweak možete pronaći na BigBoss repozitoriju po cijeni od 1.99$ što je i jedina mana ovog tweaka. Kompatibilan je sa iOS 8 a za njegov rad je potreban i besplatni Activator. Kako vam se čini?