Friday, 20 May, 2022
Home >>> Cydia >>> Message Box Tweak donosi Chat Heads na iOS
chat-heads-main-facebook

Message Box Tweak donosi Chat Heads na iOS

Ako ste jedan od onih kojima se sviđa nova funkcija Facebooka pod imenom Chat Heads onda imamo odlične vijesti za vas. Kao sto smo već i pisali Cydia developer Adam Bell se bacio na prebacivanje Chat Heads funkcija sa Android Home-a na iOS.

Iako ova funkcija već postoji u Facebook aplikaciji, Adam je radio na portu koji će dozvoliti korištenje Chat Headsa u bilo kojoj iOS aplikacji. Prošli tjedan smo vam pokazali beta demo preview video a danas tu istu betu već možete i sami instalirati i početi koristiti.

message-box-cydia

Beta Software – Instalirajte na osobni rizik!

Cydia Tweak pod imenom “Message Box” će vam dozvoliti da koristite Chat Heads u bilo kojoj aplikaciji na iOS-u. Tweak se može naći na BigBoss repou potpuno besplatno, i iako u beti, radi prilično dobro. Naravno kao i svaka beta, software ima par bugova ali mi nismo primjetili nikakve velike probleme na iPhone 4 i iPhoneu 5 na kojima smo testirali ovaj tweak.

Da bi instalirali i koristili Message Box tweak i Chat Heads, za sada vam je potreban jailbreakan iPhone, najnovija inačica Facebooka i iOS 6.x.x.

Nakon instalacije, odite u Facebook, započnite Chat Heads konverzaciju te slobodno zatvorite facebook. Chat Heads će ostati na springboardu te u bilo kojoj drugoj iOS aplikaciji.

chat-heads

Adam će nastaviti raditi na tweaku što bi trebalo donijeti podršku za starije inačice iOS-a te i za više iUređaja, te se već i priča o integraciji sa SMS porukama i sa BiteSMS aplikacijom. Mislim da bio ovo mogao postati jedan od onih značajnijih Cydia tweakova o kojem ćemo još čuti.

Što vi mislite i kako vam se sviđa ovaj novi tweak?

  • robee

    Te okrugle ikonice su mi totalno bezveze…nikako ne pripadaju u ios…

  • Frenky

    Nesto nije u redu.
    Par puta me izblokiralo