Saturday, 31 July, 2021
Home >>> Cydia >>> Message Scheduler for Whatsapp – Šalje Whatsapp poruke u prethodno određeno vrijeme
messageschedulerforwhatsapp

Message Scheduler for Whatsapp – Šalje Whatsapp poruke u prethodno određeno vrijeme

Whatsapp je jedan od najpopularnijih IM klijenata u svijetu koji koriste milijuni ljudi na različitim platformama pametnih telefona. Pored svih pozitivnih strana nedostataka se uvijek možemo sjetiti a današnji Cydia tweak ispravlja jedan od njih – nemogućnost slanja prethodno pripremljene poruke u određeno vrijeme.

Message Scheduler for Whatsapp dakle obavlja upravo onakvu funkciju kakva se da naslutiti iz tog naziva. Nakon instalacije potrebno je samo da otvorite Whatsapp, odaberete konverzaciju, napišete poruku te tapnete na ikonu strelice. Tu ćete primjetiti novu opciju “Schedule a message.”Odabirom te opcije bit će vam ponuđeno da naznačite datum i vrijeme kad će poruka biti poslana, a isto možete postići dužim držanjem prsta na “Send” gumbu.

Kada dođe vrijeme za slanje poruke vi ćete biti obaviješteni notifikacijom na svom iPhoneu te će vam biti ponuđeno da poruku pošaljete, izmjenite ili obrišete, što je praktično jer je u međuvremenu moglo doći do promjena te vam ta poruka više nije potrebna, ili bar ne sa tim sadržajem. Message Scheduler for Whatsapp košta 0,99$ i možete ga nabaviti na BigBoss repozitoriju. Kako vam se dopada, da li vam je ova funkcionalnost nedostajala?