Wednesday, 18 May, 2022
Home >>> Cydia >>> Messages Customiser tweak unosi svježinu u aplikaciju poruka
Message-Customiser-Featuring

Messages Customiser tweak unosi svježinu u aplikaciju poruka

Želite li promijeniti neki aspekt iOSa koji vam smeta znate što trebate učiniti – jailbreakati svoj iUređaj! Velik broj korisnika provodi dosta vremena u Messages aplikaciji (neki više, neki manje), te zbog toga postoji i velika opasnost da vam to okruženje dosadi. Ugođaj možete unaprijediti instalacijom novog Messages Customiser tweaka.

Nakon što ste instalirali tweak potrebno je da se zaputite u Settings aplikaciju i u zasebnom odjeljku se poigrate sa opcijama koje Messages Customiser nudi. Ono što prvo upada u oči je mogućnost mijenjanja boje oblačića koji sadržavaju poruke (pa čak i za iMessage). Može se mijenjati i boja virtualnih gumbića u Messages aplikaciji a u oba slučaja dostupne su neke od slijedećih boja: narandžasta, pink, svijetlo plava, tamno plava, crna, zelena, crvena, i još dosta drugih.

Message-Customiser-1

Pored izmjene boje tu su i druge opcije poput ukidanja repića na oblačićima poruka koji su usmjereni na stranu osobe koja je to napisala u okviru neke konverzacije. Pomoću ovog tweaka moguće je oblačić i proširiti te prikazati sliku kontakta s kojim komuniciramo. Ovdje je bitno napomenuti da će se slike osoba s kojima se dopisujemo pojavljivati samo na listi razgovora sa svim osobama a ne i kada otvorimo jedan specifičan razgovor, šteta.

Naravno, ovaj tweak nije ni blizu funkcionalnosti legendarnog BiteSMSa ali isto i važi za njegovu cijenu. Messages Customiser je odličan tweak koji je uz to i potpuno besplatan. Preuzeti ga možete sa ModMyi repoa. Kako vam se čini?

 

Image credits: iDownloadBlog