Saturday, 21 May, 2022
Home >>> Cydia >>> MessageSwiper Cydia tweak – Prirodno se prebacite iz jedne u drugu SMS konverzaciju
iphonemessage

MessageSwiper Cydia tweak – Prirodno se prebacite iz jedne u drugu SMS konverzaciju

Čitate SMS poruke koje su vam neke prijateljice/prijatelji poslali i u jednom trenutku dosjetili ste se da trebate provjeriti što vam je napisala neka druga osoba nekoliko minuta prije. Naravno, morate se vratiti nazad u Inbox i tapnuti na željenu konverzaciju a ako to radite dovoljno često sasvim sigurno ste poželjeli nešto brži način da to odradite. Nikakav problem, vrijeme je da upoznate MessageSwiper tweak.

Ovaj pametno osmišljen tweak daje vam mogućnost da se između konverzacija prebacujete svajpanjem po zaslonu prema lijevo ili desno. Taj način prebacivanja djeluje zaista prirodno te jako brzo možete kružiti između razgovora koje ste vodili sa svojim prijateljima. Trenutno MessageSwiper ne isporučuje nikakve mogućnosti prilagodbe i dolazi sa jednim manjim razočarenjem.

Naime, biteSMS podrška još nije dostupna tako da svi oni koji koriste ovu zamjenu za standardnu SMS aplikaciju u ovom trenutku nemaju koriste od ovog tweaka. Ipak, developer je obećao da će podrška za biteSMS stići vrlo brzo a bit će dodane i neke animacije koje će prebacivanje učiniti oku ugodnijim.

MessageSwiper možete besplatno preuzeti sa BigBoss repozitorija. Što kažete, da li je ovaj tweak nešto što ćete odmah instalirati ili će te ga, radije, zaobići?